top of page

AVHERDING

Hardt vann kan være problematisk for mange, da kalkbelegg bygger seg opp over tid på for eksempel dusjhoder, vannkokere, kaffemaskiner og rør. For å forlenge levetiden på dine husholdningsapparater, samt sørge for at for eksempel båtvasken er flekkfri, anbefaler vi å bruke avherdingsenheter.

Vi leverer produkter fra Aquablu og Wave International Ltd.

 

Også Blue Water Desalinations ClearMate-modeller avherder ferskvann under rensingen av ferskvann. Les mer om disse her

Soft Shield

pexels-photo-861414.jpeg

Soft Shield-serien fra Aquablu er spesialdesignet for å bløtgjøre hardt og kalkholdig vann, og har et elegant og brukervennlig design. Karbonfilteret fjerner også klor og større partikler fra vannet.

Serien er bærekraftig, og har verken behov for strømtilkobling eller tilsetting av salt. Produserer ikke spillvann.

 

Serien benytter en patentert krystalliseringsteknikk som nøytraliserer kalsium og magnesium, og ellers beholder mineraler uten å tilsette noe ekstra. Har en brukstid på 3 år og en konstant effektivitet på 99.9%.

 

Serien leveres i tre størrelser med ulike kapasiteter, og bidrar for eksempel til at både rør og apparater lever lenger i hjemmet ditt.

Soft Shield Elite:    Opptil 2 280 l/t

Soft Shield 60:       Opptil 3 600 l/t

Soft Shield Mini:    Opptil 240 l/t

Enhetene krever begrenset vedlikehold, da krystallfilteret kun trengs å byttes hvert 2-3. år. Kullfilteret i Soft Shield Elite byttes hver 6. måned.

Mer informasjon finnes på Aquablus sider.

Se engelsk brukermanual til Soft Shield Elite her: 

softshieldelite.png
602-smaller.jpg
softshieldelite2.png

Waveshine

Waveshine fra Wave International Ltd. fjerner mineraler og bløtgjør vannet, slik at vaskingen ikke etterlater hvite flekker. I tillegg beskytter Waveshine for eksempel vasker, dusjer og oppvaskmaskiner. Systemet har en kapasitet på 8 500 liter, avhengig av vannets hardhet.

 

Waveshine er spesielt utviklet for bruk på båt, men kan også monteres på land. 

Waveshine.jpg

Se i nettbutikken

bottom of page