top of page

OM YARCONSULT AS

Yarconsult AS ble etablert i 2005, primært for å markedsføre avsaltingssystemer ifra Sea Recovery i Los Angeles og levere konsulenttjenester innen sjøbasert anleggsvirksomhet. Med årene er produktsortimentet utvidet med produkter relatert til behandling av lensevann og for å skaffe sikkert drikkevann. 

 

Yarconsult AS forhandler ikke lenger produktene fra Sea Recovery etter at Parker kjøpte Sea Recovery fra Danfoss og besluttet å sentralisere representasjonen for Skandinavia til et firma i Danmark. Yarconsult AS kan fortsatt levere deler og service til alle systemene fra Sea Recovery og er den som kjenner disse systemene best i Norge, på godt og vondt.

 

Yarconsult AS har inngått avtale om å forhandle avsaltingssystemer fra Blue Water Desalination i Los Angeles. Menneskene bak Blue Water Desalination har sin bakgrunn fra Sea Recovery og etablerte firmaet litt etter at Danfoss kjøpte Sea Recovery. Vi har nettopp levert og installert første system fra Blue Water Desalination, og er imponert over kvaliteten på produktet og fravær av komplikasjoner ved montering og oppstart.

 

Innehaver og daglig leder av Yarconsult AS, Bjørn Nygård, er utdannet skipsingeniør, har mye erfaring fra bygging av fartøy og sjøbasert anleggsutstyr. Har medvirket i flere prosjekter med opprydding i forurenset sjøbunn samt ved utredning av spesielle sjøbaserte prosjekter.

49b2b9_5ffe55f665f441f7ab35dfc7e0eeda25_

Konsulent

Bjørn Nygård har jobbet som konsulent ved en rekke oppdrag.

 

Les mer her

pexels-photo-4310206_edited.jpg

Miljøfokus

Vi er stolt av å levere løsninger for vannbehandling som hjelper miljøet. 

Les mer her.

bottom of page