top of page

FENDEROPPHENG

Vi leverer to typer fenderoppheng som enkelt og sikkert lar deg henge opp og justere fendere: Fastfender og Quik Fender. Hos oss får du 5 års garanti mot skader ved bruk!

Fastfender

Med Fastfender blir fenderen og fendertauet helt sikret, slik at ingenting havner på sjøen. 

Fastfender kommer i flere farger og størrelser, og kan brukes med bare én hånd. FF Sail-modellen er primært beregnet på vaier og tauverk, mens de øvrige modellene kan benyttes på både rør, vaier og tauverk. Engelsk instruksjonsmanual finner du her

Fastfender er laget i det UV-bestandige materialet PA6 AWAMID og er ekstremt robust. Tåler temperaturer fra - 20 C til + 40 C og kan gjenvinnes.

Det er 2 Fastfendere i hver pakke.

Eksempelbildene nedenfor viser bruk av Fastfender til oppheng av fendere på rekkverk som har styrke nok til at fender kan henges i topprøret på rekka. Det anbefales å benytte egnede kryssholt og fenderfester dersom dette er tilgjengelig. Ved bruk av Fastfender er det viktig å ta hensyn til båtens konstruksjon og følge produsentens anvisning for hvordan fendere skal festes. For stort bøyemoment kan skade rekkens innfesting.

Instruksjonsvideoer:

Spesifikasjoner:

ffspesifikasjoner.png

Norsk brosjyre for Fastfender.

Engelsk brosjyre for Fastfender.

Quik Fender

Quik Fender er en universell løsning for å henge opp og justere fendere, og ble lansert på Chicago Boat Show i januar 2014. I utgangspunktet er Quik Fender en taulås som kan benyttes til å feste fortøyningstau i kroker og små åpninger. De selges som par.

Quik Fenders hjemmesider finner du her

Eksempelbildene nedenfor viser bruk av Quik Fender:

Instruksjonsvideoer:

Kjøp av fenderoppheng

Fenderoppheng kan bestilles via vår nettbutikk eller kjøpes fra følgende forhandlere og kontaktpersoner:


Ålesund: Aalesund Båtservice - www.aalbs.no - Ronny 94139610 - John 99396565

Oslo: Båtsuper'n på Skøyen - Per Arild 95 15 70 00

Se i nettbutikken

bottom of page