BLUE WATER DESALINATION

Avsalting av sjøvann

Blue Water Desalination er en amerikansk produsent som spesialiserer seg innen avsaltingssystemer, men som også leverer produkter til rensing av ferskvann. Informasjon om disse finner du her

Watermakerne deres er tilgjengelig i en rekke varianter og størrelser, tilpasset ulike behov. De kan derfor installeres på alt fra mindre fritidsbåter til store yrkesfartøy, men også på land der man har en saltvannskilde, som for eksempel på hytta. 

Les mer om Blue Water Desalination og produktene på deres egne sider her.

 

Brosjyre med mer informasjon og flere spesifikasjoner på engelsk:

 

Express & Express XT

Express- og Express XT-seriene passer til små og middels store båter, slik som fritidsbåter, og består av flere ulike modeller med ulik kapasitet. Express-serien er semi-automatisk med kapasitet på 760 - 3 030 liter vann per dag, mens Express XT-serien er helautomatisk med kapasitet på 1 360 - 3 030 liter vann per dag. 

Les mer om Express her, og om Express XT her

Explorer

Explorer-serien er semiautomatisk med kapasitet på 1 800 - 6 810 liter vann per dag, og er dermed egnet for middels store til store båter. 

Les mer om denne her

Explorer LX

Explorer LX-serien er semiautomatisk med kapasitet på 7 950 - 12 870 liter vann per dag, noe som gjør den egnet for store båter.   

Les mer om denne her

Legend

Legend-serien er helautomatisk med kapasitet på 1 800 - 7 000 liter vann per dag. Den er utstyrt med en touch-skjerm som gjør den svært enkel å bruke.  

Les mer om denne her

Legend LX

Legend LX-serien er helautomatisk med kapasitet på 7 950 - 12 870 liter vann per dag, noe som gjør den best egnet for store båter. Den er utstyrt med en touch-skjerm som gjør den svært enkel å bruke.  

Les mer om denne her

Se i nettbutikken

HJELP
 

Om Yarconsult AS

Kontaktinformasjon

Kjøpsinformasjon

Personvern

post@yar.no

Følg oss gjerne!

© 2020 Yarconsult AS

Jar, Norge

  • Instagram
  • Instagram