top of page

BLUE WATER DESALINATION

Avsalting av sjøvann

Blue Water Desalination er en amerikansk produsent som spesialiserer seg innen avsaltingssystemer, men som også leverer produkter til rensing av ferskvann. Informasjon om disse finner du her

Watermakerne deres er tilgjengelig i en rekke varianter og størrelser, tilpasset ulike behov. De kan derfor installeres på alt fra mindre fritidsbåter til store yrkesfartøy, men også på land der man har en saltvannskilde, som for eksempel på hytta. 

Les mer om Blue Water Desalination og produktene på deres egne sider her.

 

Brosjyre med mer informasjon og flere spesifikasjoner på engelsk:

 

bwdesal.png

Express & Express XT

Express- og Express XT-seriene passer til små og middels store båter, slik som fritidsbåter, og består av flere ulike modeller med ulik kapasitet. Express-serien er semi-automatisk med kapasitet på 760 - 3 030 liter vann per dag, mens Express XT-serien er helautomatisk med kapasitet på 1 360 - 3 030 liter vann per dag. 

Les mer om Express her, og om Express XT her

brochure-express-compact.png
Express-XT.png
expresstabell.png
expressxttabell.png

Explorer

Explorer-serien er semiautomatisk med kapasitet på 1 800 - 6 810 liter vann per dag, og er dermed egnet for middels store til store båter. 

Les mer om denne her

exl-series.jpg
58005-13531609.jpg
explorer tabell.png

Explorer LX

Explorer LX-serien er semiautomatisk med kapasitet på 7 950 - 12 870 liter vann per dag, noe som gjør den egnet for store båter.   

Les mer om denne her

Explorer-LX_home-1.png
explorerlxtabell.png

Legend

Legend-serien er helautomatisk med kapasitet på 1 800 - 7 000 liter vann per dag. Den er utstyrt med en touch-skjerm som gjør den svært enkel å bruke.  

Les mer om denne her

Legend_Compact-front.png
legendtabell.png

Legend LX

Legend LX-serien er helautomatisk med kapasitet på 7 950 - 12 870 liter vann per dag, noe som gjør den best egnet for store båter. Den er utstyrt med en touch-skjerm som gjør den svært enkel å bruke.  

Les mer om denne her

_Legend_LX_Compact__47097.1460658065.png
legendlxtabell.png

Se i nettbutikken

bottom of page