top of page

AQUABLU
Systemer for rensing av ferskvann

Vi lanserer Aquablu!

Aquablu leverer moderne og elegante løsninger for rensing av ferskvann. Disse lager trygt og sunt drikkevann av forurensede ferskvannskilder, helt uten bakterier, virus, tungmetaller, hormoner og mikroplast. Si ja til filter, og ja til full kontroll på drikkevannet!

Vi leverer alle Aquablu-systemer. Hver av disse er tilpasset ulike behov, og leveres med en smart teknologi som gjør dem ekstremt brukervennlige. Dette innebærer automatisk kontroll av vannkvaliteten og skylling av systemet, og du finner all informasjon om din enhet i en egen app. Det betyr at du ikke trenger å følge med på om systemet fungerer - Istedenfor sier systemet selv fra om det trenger vedlikehold, og du sjekker hvordan rett på mobilen! 

 

Det som også gjør systemene unike er at dersom kvaliteten på vannet ikke er god nok vil Aquablu rett og slett slutte å produsere, slik at du alltid kan være trygg på at du ikke blir syk av vannet. Alt du trenger å gjøre for å fikse problemet er å følge instruksene systemet gir deg.

Systemene leveres med Aquablus egen 'supreme' osmose-membran. Partikler i størrelse ned til 0.0001 filtreres ut (les mer her), men alkaliske mineraler tilsettes det rensede vannet igjen (Calcium Cation (Ca2), Magnesium Cation (Mg), Sodium Cation (Na), Hydro-carb-anion (HCO3), Sulfate anion (SO2) og Chloride anion (Cl)). Dette sikrer god smak på vannet.

Aquablu produserer også Soft Shield-serien for å bløtgjøre hardt og kalkholdig vann. Les mer om serien her

0.jpg
norskversjon.png

Aquablu One

Aquablu One er det systemet som er mest kompakt, og kan derfor plasseres direkte under de fleste vasker. Bruk den hjemme, på hytta, i campingvogna eller på båten.

Aquablu One er konstruert for å rense vann ved forbruk og ikke produsere en gitt mengde per dag. Den innebygde kvalitetssikringen gjør at det ikke kommer vann med mindre kvaliteten på vannkvaliteten kan garanteres. Systemet leveres komplett med forfiltrering, mineraliseringselement og kran med LED-lys som indikerer status for enheten. Blått lys signaliserer at vannet er trygt, mens rødt lys signaliserer at det trengs vedlikehold. 

Tabellen under viser etter hvor lang tid det trengs vedlikehold på de ulike delene i systemet:

vedlikeholdaquabluone.jpg
aqone_edited.jpg
Spes2.png

Systemet leveres med 'supreme' osmose-filtrering, som er Aquablus egen versjon av en omvendt osmose-membran, og vil selv si fra når filtre må skiftes. Full systemoversikt får du i Aquablus egen app.

Se engelsk brukermanual her:

Les mer om Aquablu One her.

Aquablu demo.png

Aquablu Pro

Aquablu Pro er et mer komplett system enn Aquablu One, noe som innebærer at vannet ikke bare filtreres rett til én vask, men til hele vannsystemet i bygningen. Den større kapasiteten gjør at du får rent vann både i kraner, dusjer, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner. Samtidig kan vannet som avvises i prosessen for eksempel gå til toalett og bilvask, slik at ingenting går til spille.

Aquablu Pro er konstruert for å rense større mengder vann (5000 liter/dag), og har samme overvåking av kvaliteten som Aquablu One. Den leverer altså ikke drikkevann med mindre kvaliteten er som den skal være.

Systemet er levert komplett med forfiltrering og rensing. Om ønskelig kan mineraliseringsfilter og kran leveres som opsjon.

Vannet som renses kan komme fra hovedvannkilden i bygningen, en brønn eller takvann. Dette gjør systemet utmerket også til bruk i hytter, restauranter, sykehus, hoteller og leilighetsbygg!

Tabellen under viser etter hvor lang tid det trengs vedlikehold på de ulike delene i systemet:

vedlikeholdaquablupro.jpg

Systemet leveres med 'supreme' osmose-filtrering, som er Aquablus egen versjon av en omvendt osmose-membran, og vil selv si fra når filtre må skiftes. Full systemoversikt får du i Aquablus egen app.

Se engelsk brukermanual her:

Les mer om Aquablu Pro her.

Animasjonen under illustrerer hvordan Aquablu Pro kan benyttes for å rense takvann på hytta.

aquablu-pro.jpg

Membran

Membranen Aquablu bruker er av typen 'supreme' osmose, som er deres egen variant av en omvendt osmose-membran. Aquablue One har én membran (100 – 110 l/t) mens Aquablu Pro har to membraner (200 – 220 l/t).

Oppgitte kapasiteter ved membranene til One og Pro gjelder ved 25 °C. Produksjonen faller ved synkende temperatur med ca. 2% per grad.

Membranenes rensegrad, altså evne til å fjerne uønskede partikler, ser du i tabellen nedenfor:

oversatt-tabell-fin.jpg

Aquablu One og Aquablu Pro er programmert til å spyle tilførselsiden av membranen («Back Flush») for å fjerne forurensinger når trykkforholdene tilsier dette. De produserer ikke vann til forbruk når dette skjer.

Appen

1. INNSIKT I VANNKVALITETEN

Bare scan NFC-brikken, så vil appen gi deg innsikt i kvaliteten på drikkevannet.

2. OVERSIKT OVER DINE VANNRENSERE

Appen gir en oversikt over de tidligere scanningene du har gjennomført, noe som lar deg sjekke og sammenlikne resultatene for hvert system.

3. HJELP MED FEILSØKINGEN

Det er ingen grunn til å ha tykke manualer eller vedlikeholdsbesøk. Du finner svaret på alle tekniske problemer rett i hånda di.

4. OFFLINE OG ONLINE

NFC-avlesningen krever ikke internett, noes om lar deg ha kontroll på system selv i avsidesliggende områder. Appen sender automatisk informasjonen når mobilen er tilkoblet nett igjen.

 

Med Aquablus intelligente systemer kan du alltid være sikker på at vannkvaliteten er god nok, og du trenger aldri bekymre deg for når du må skifte filter!

Hentet fra Aquablus sider.

Videoen under viser hvordan Aquablus løsninger kan produsere helt rent, trygt og velsmakende drikkevann av selv det brune vannet i Amsterdams kanaler!

Se i nettbutikken

bottom of page