top of page

RENSING AV FERSKVANN

Rent drikkevann og rent miljø på én gang!

Enten du periodisk eller permanent har behov for å rense forurenset drikkevann, så har vi gode løsninger. Produktene passer til båt, hytter, hjem, restauranter, helseinstitusjoner mm., og lar deg si farvel til plastflasker for godt samtidig som du kan være sikker på at drikkevannet er helt trygt.

aquablu.png

Aquablu leverer svært elegante og brukervennlige løsninger, som både kan installeres under en enkelt vask og brukes til å rense hele vannsystemet. Systemene renser dermed vannet på brukssted. Det som gjør disse helt unike er at de er app-styrt, selvrensende og aldri produserer drikkevann om det ikke er 100% trygt. Aquablu One har kapasitet på opptil 100 l/t, mens Aquablu Pro har kapasitet på opptil 250 l/t. 

Les mer her.

clearmate.png

Blue Water Desalination leverer løsninger som er spesielt utviklet for bruk på båt, men kan også brukes på for eksempel hytta. Løsningene gir ikke bare rent drikkevann, men avherder også vannet. Dermed får du et flekkfritt resultat ved båtvasken, samt bedre beskyttelse av for eksempel vasker, dusjer og oppvaskmaskiner. Blue Water Desalination leverer løsninger med høyest kapasitet, opptil 442 l/t. 

Les mer her.

flostream.png

Wave International Ltd. leverer også løsninger som er utviklet for bruk på båt, men som kan installeres på land. Flostream-systemene gir trygt og avherdet drikkevann, som renses på bruksstedet. Velg mellom volumstrøm på 1,90 l/min, 6 l/min eller 10 l/min. 

 

Les mer her.

Alle systemene benytter omvendt osmose for å fjerne bakterier og virus, noe som gjør drikkevannet helt trygt. Les mer om hvor rent det blir her

Monteringssett er inkludert der dette er relevant. Pris på store systemer gis på forespørsel, siden koronakrisen har medført varierende valutakurser.

Ønsker du hjelp med å finne riktig system for deg? Kontakt oss!

bottom of page