RENSING AV FERSKVANN

Rent drikkevann og rent miljø på én gang!

Enten du periodisk eller permanent har behov for å rense forurenset drikkevann, så har vi gode løsninger. Produktene passer til båt, hytter, hjem, restauranter, helseinstitusjoner mm., og lar deg si farvel til plastflasker for godt! 

Aquablu leverer de mest elegante og brukervennlige løsningene, og kan både installeres under en enkelt vask og brukes til å rense hele vannsystemet. Systemene renser dermed vannet på brukssted. Aquablu One har kapasitet på 100-110 l/t, mens Aquablu Pro har kapasitet på 200-220 l/t. 

 

Blue Water Desalination leverer løsninger som er spesielt utviklet for bruk på båt, men kan også brukes på for eksempel hytta. Løsningene gir ikke bare rent drikkevann, men avherder også vannet. Dermed får du et flekkfritt resultat ved vask, samt bedre beskyttelse av for eksempel vasker, dusjer og oppvaskmaskiner. Kapasitet på opptil 442 l/t. 

Wave International Ltd. leverer også løsninger som er utviklet for bruk på båt, men som kan installeres på land. Flostream-systemene gir trygt og avherdet drikkevann, som renses på brukssted før forbruk. Velg mellom volumstrøm på 1,90 l/min, 6 l/min eller 10 l/min. 

Systemene benytter omvendt osmose for å fjerne bakterier og virus, noe som gjør drikkevannet helt trygt. Les mer om hvor rent det blir her

Klikk på linkene under for å lese mer om våre produkter som omgjør forurenset ferskvann til drikkevann:

Monteringssett er inkludert der dette er relevant. Pris på store systemer på forespørsel.

Ønsker du hjelp med å finne riktig system for deg? Kontakt oss!

© 2020 Yarconsult AS